Julkonsert med Carola & Måns

9-11 december

Malmö

Info & Pris

  • Julkonsert med Carola och Måns
Julkonsert med Carola och Måns

A GRAND X-MAS

Carola & Måns

Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin julshow på Grand Hôtel i Stockholm.

Nu sammanstrålar dessa artister i en glittrande och elegant julkonsert. På scenen backas de upp av ett trettonmannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. En unik upplevelse med värme och julkänsla utlovas, och Carola & Måns kommer kanske bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.


I priset ingår: Bussresa, hotell – del i dubbelrum inkl. frukost, biljett på parkett rad 15-17


Tillägg: Enkelrumstillägg + 600 kr


Hotell: Scandic St Jörgen (4-stjärnigt hotell)


Anmäl dig via epost till henrik@bergenholtzresor.se

Vid anmälan önskas namn på alla resenärer samt rumskategori, adress samt telefon.nr. (läs mer om önskat avbeställningskydd på bergenholtzresor.se)


Program

Dag 1: Strax efter lunch tar vi plats i vår turistbuss och åker mot Malmö. Framåt eftermiddagen anländer vi till vårt hotell i centrala Malmö. Nu har vi några timmar på oss att äta och göra oss iordning för kvällens konsert. Bussen kör er ut till Malmö arena och hem efter konsertens slut.

Dag 2: En helt fri dag i den fantastiska staden Malmö!

Varför inte besöka en julmarknad? Julmarknaden på Gustav Adolf torg (precis utanför vårt hotells dörrar…) brukar bjuda på en mysig julmarknad. Eller varför inte ta sig ner den korta biten till stationen och ta tåget över till Köpenhamn, som är känd för sin fantastiska julmarknad. Kanske ett besök på Tivolis julmarknad också kan locka?

Shopping? Malmö har fantastisk shopping, både i stan och ute i mäktiga Emporia. Dags att handla de sista julklapparna?

Ät och drick gott och bara njut av en ledig dag. Ett stenkast från hotellet ligger lilla torg. Där finns flertalet mysiga restauranger omringat av den gamla känslan av korsvirkeshus.

Dag 3: Sista dagen intar vi frukost i lugn och ro innan hemfärden som sker på förmiddagen. Lagom till (en liten sen) lunch är vi åter tillbaka på våra hemorter

Påstigning:

Anderstorp, Bredaryd, Gislaved, Gnosjö, Forsheda, Hillerstorp, Kärda, Reftele, Smålandsstenar, Värnamo

Vidare påstigning utmed E4:an söderut mot förfrågan