Jul med CAROLA i vinterskrud

11-13 december

Info & Pris

  • Jul med CAROLA
Jul med CAROLA

Jul med Carola

Få artister i Skandinavien är så genuint förknippade med julen som Carola.

Jul med Carola är ett unikt event där både unga och gamla får en stämningsfull julupplevelse som sträcker sig längre än jultiden och in i det nya året.

Efter 35 års turnerande bjuder Carola hem publiken till slottsladan i Steninge slottsby, ett stenkast från där hon numera bor. Hon framför sina julklassiker och personliga favoriter i en julkonsert som hon själv regisserat med sin ensemble, till en stämningsfull julupplevelse med brett musikaliskt register för hela familjen.

Delar ur repertoaren

  • Himlen i min famn
  • I denna natt
  • Go, tell it on the mountain
  • Hej mitt vinterland - medley

Konserten är ett unikt tillfälle i Corona-tider, och publiken sitter med gott om avstånd mellan varandra.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost samt exklusiv biljett till konserten på första parkett (fri placering på stolar).


Mot ett tillägg på 400 kr (ord. pris 500 kr), har du möjlighet att köpa SEAT OF HONOR - platser. Då sitter man på första raden och prioriteras vid "meet and greet" med Carola efter konserten. Här ingår även glögg! Endast 12 platser på denna kategori.


Tillägg: Enkelrumstillägg + 700 kr


Hotell: Hotell Birger Jarl. 4- stjärnigt centralt hotell

Önskar man bara biljett & hotell kostar det

2995 kr (en hotellnatt)

3695 kr (två hotellnätter)

Program

Första dagen tar vi plats i vår turistbuss och åker på morgonen mot Stockholm. Efter stopp för lunch är vi framme i Stockholm på eftermiddagen. Väl framme vid hotellet har vi någon timme på oss att både äta och göra oss redo för konserten. Framåt 16.45 samlas vi åter i bussen och åker ut mot Steninge, där konserten börjar 18.30. Efter konserten tar bussen oss åter tillbaka till hotellet.

Lördagen börjar med en god hotellfrukost. Sedan är dagen helt och hållet fri för eget program. Kanske dags för lite julshopping? Besöka Skansen? Eller bara strosa omkring i världens finaste huvudstad och njuta av vackra byggnader och strandpromenader?

Sista dagen intar vi frukost i lugn och ro innan hemfärden. Även denna dagen gör bussen stopp för lunch någonstans på hemvägen. Nöjda och glada är vi hemma tidig kväll med fina minnen i bagaget.

Påstigning:

Smålandsstenar station 08.30

Gislaved station 08.50

Gnosjö station 09.10

Hillerstorp station 09.20

Värnamo station 09.40

Skillingaryd Cirkle K 10.00

Jönköping M2 center 10.30

Andra påstigningar utmed E4:an efter önskemål.

Boka din resa med oss

Jul med Carola

julen 2020

Välj resepaket
Välj resepaket
Jul med Carola