Göteborg 18-19 april

Info & Pris

  • GES – Krogshow (buss, hotell och biljett)  
  • Göteborgshelg (bara bussresa och hotell) 
GES – Krogshow (buss, hotell och biljett)  

GES – Krogshow

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, “Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de nu i vår kliver in på The Theatre i Göteborg.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, biljett till GES (biljetter i “Inner cirkle”-kategorin, vilket är kategorin närmst scenen), 3-rätter middag på plats innan föreställning

Enkelrumstillägg 450 kr
Göteborgshelg (bara bussresa och hotell) 

Göteborgshelg

Följ med på en trevlig Göteborgshelg. Vi står för bussresa och hotell, och du står för programmet.

Bladet är helt blankt och du fyller själv på med innehållet du själv önskar. Sveriges näst största stad har massor att erbjuda i både nöje, shopping, kultur och natur. Så här blir inte svårt att fördriva timmarna, helt på egen hand.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost.

Enkelrumstillägg 450 kr

Program

Vi åker från våra hemorter på lördag förmiddag och innan lunch är vi framme vid vårt centrala hotell i Göteborg.

Här finns det nu tid att ”göra stan” några timmar, helt på egen hand. För er som ska på show på kvällen får man på egen hand gå till och från vald show (Till GES på ”the theatre” är det ca 600 meter)

På söndag börjar vi med en lång och härlig frukost innan vi checkar ut och bussen går hem runt 12-tiden.

Hotell: Scandic Opalen (standardrum)

Påstigningsorter:

08.30 Reftele

08.40 Bredaryd

08.45 Forsheda

08.50 Kärda

09.00 Värnamo

09.20 Hillerstorp

09.30 Gnosjö

09.50 Anderstorp

10.00 Gislaved

Boka din resa med oss

Göteborg

18-19 april

Välj resepaket
Välj resepaket
GES – the theatre
Göteborgshelg