Göteborg 12-13 november 2022

Info & Pris

  • Mamma Mia, The Party – Göteborg  
  • Göteborgshelg (bara buss och hotell) 
Mamma Mia, The Party – Göteborg  

Mamma Mia The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY…

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som jag aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in. Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” i en Mamma Mia-värld. Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!Välkommen in på en ouzo eller två. Det vore härligt att se dig här!

2895 kr

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, biljett till Mamma Mia The Party inkl. 3-rätter grekisk middag på plats under föreställningen

Enkelrumstillägg 400 kr
Göteborgshelg (bara buss och hotell) 

Göteborgshelg

Vi fixar buss och hotell, du fixar programmet!

Bladet är tomt och du fyller själv på med innehållet hur du vill att ditt dygn i Göteborg ska vara? Göteborg är en stad som sprudlar av shopping, folkliv, restauranger, vackra promenader, nöjen, kultur m.m. Njut av ett dygn i en av Sveriges vackraste städer där du själv formar programmet!

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost.

Enkelrumstillägg 400 kr
Program

Vi åker från våra hemorter på lördag förmiddag och runt lunch är vi framme vid vårt centrala hotell i Göteborg, nöjen och shopping finns precis runt knuten…

Här finns det nu tid att ”göra stan” några timmar, helt på egen hand. För er som ska på show på kvällen kör bussen er till och från vald show.

På söndag börjar vi med en lång och härlig frukost innan vi checkar ut och bussen går hem runt 11-tiden.

Hotell: Comfort Hotell

Påstigningsorter:

Reftele Bredaryd Forsheda Kärda Värnamo Hillerstorp Gnosjö Anderstorp Gislaved Smålandsstenar

För anmälan: Skicka mail till henrik@bergenholtzresor.se