Skidresa 9 - 18 februari 2024

Info & Pris

  • Hotel Europa i Madonna
Hotel Europa i Madonna

Skidresa till Italien!

Följ med på en resa till ett av Italiens bästa och mest kända skidområde - underbara Val di Sole, som så vackert betyder "solens dal"...

Inte undra på att så många svenskar årligen lockas att resa till Val di Sole, då detta idylliska skidområde lockar till fantastisk skidåkning i långa härliga pister i världsklass. Skidområdet stoltserar med toppar på runt 3000 meter om man räknar med glaciären Passo Tonale och Pejo 3000, medan vårt skidområde där vi bor stoltserar med flera toppar runt 2500 meter vilket gör området väldigt snösäkert. och utanför vårt hotell är man mitt i det berömda Madonna di Campiglio, och väl där måste man passa på att åka i samma backe som Ingmar Stenmark tog sin första världscupseger 1974!


Förutom de ca 160 kilometer av pist precis utanför hotellets dörrar så kommer vi någon/några dagar (beroende på väder och efterfrågan) ta vår egen buss till glaciären Pejo 3000 och njuta av pister på upp till 3000 meters höjd. Området sägs vara en av de bästa glaciäråkningarna i Europa!


Hotel Europa

Tänk vilken dröm att få bo mitt inne i Madonna di Campiglio, med fantastisk skidåkning strax utanför hotellets dörrar.

Orten är internationellt känd för sin imponerande skidåkningskapacitet och för sin skönhet. Byn är till stor del bilfri och i centrum trängs eleganta butiker med restauranger, barer och mysiga caféer.


PRIS: 10495 kr*

I priset ingår: Bussresa inkl. bagage och skidor, del i dubbelrum inkl. halvpension lördag kväll till lördag morgon (exkl, dryck).

(Liftkort ingår ej, mer info om hur vi köper liftkort kommer senare).


TILLÄGG     

Enkelrumstillägg + 3750 kr


AVDRAG


Barn-3-7 år – 4200 kr*

Barn 8-12 år – 1700 kr*

Barn 13-15 år – 1250 kr*

Barn 16 år och vuxna - 750 kr*


En skatt (city-tax") på 14/euro per person tillkommer och betalas kontant till hotellet vid ankomst


BOKA genom att maila din anmälan till henrik@bergenholtzresor.se


Program

Resan börjar på fredag eftermiddag. Då åker vi i vår turistbuss söderut och efter några stopp för färjor och måltider så åker vi natten genom Tyskland och framåt förmiddagen är det dags att passare genom Österrike och alperna mot Italien och Val di Sole. På eftermiddagen är vi framme vid vårt hotell för kommande 7 nätter och 7 härliga (6 ½) skiddagar av världsklass väntar på oss! Middag och en skön säng väntar på oss vid ankomst! Hemresan påbörjas på lördag eftermiddag och framåt söndag eftermiddag är vi åter hemma igen.

Påstigning:

Jönköping, Skillingaryd, Hillerstorp, Bredaryd, Värnamo (andra orter på förfrågan)

Påstigning utmed E4:an söderut är också möjligt efter önskemål/överrenskommelse

Nedan är bilder från förra årets resa till Val di Sole