Stockholmsweekend 26-28 mars 2021

Info & Pris

  • Stockholmshelg  
  • Saturday Night Fever
Stockholmshelg  

Stockholmshelg

I Stockholm är utbudet stort med nöjen, shopping, restauranger och kultur.

Under helgen förfogar du helt och hållet över din egen tid, i staden som kanske är världens vackraste huvudstad?

Bussresan är fixad! Hotellet är fixad! DU fixar programmet...

Saturday Night Fever

Saturday Night Fever

Se David & Kristina Lindgren, Suzanne Reuter, Samuel Fröler m.fl.


Succémusikalen från Broadway och West End – kommer äntligen till China Teatern i Stockholm. Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare – de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern 2020. Redan 1977 kom dansfilmen Saturday Night Fever med John Travolta i huvudrollen. Samtidigt fick Bee Gees sitt definitiva genombrott och plattan såldes i över 40 miljoner exemplar, vilket gjorde den till det mest sålda soundtracket genom tiderna.


Tony Manero (David Lindgren) är en ung italien-amerikan som lever för lördagskvällarna på det lokala Brooklyn discot Odyssey. Genom sina häftiga steg och sköna stil blir Tony snabbt kung på dansgolvet men utanför klubben är livet långt ifrån en dans på rosor. Hemma är han i konstant fejd med sin pappa (Samuel Fröler) och i mammans (Suzanne Reuter) ögon skall han konkurrera med sin äldre bror (Robert Rydberg) som till hennes oförställda glädje och stolthet blivit prästvigd. Inte heller jobbet som färghandelsbiträde ger honom mer än en möjlighet att överleva till nästa dag. Och i gänget Faces, där han är den obestridde ledaren, är kvällarna fyllda av meningslösa småbråk. Men, allting förändras när han får syn på Stephanie Mangano (Kristina Lindgren) på discot och börjar repetera med henne inför klubbens stora danstävling. Stephanie drömmer om en värld bortom Brooklyn och hennes planer på att flytta över bron, till Manhattan kommer snart förändra Tonys liv för all framtid.


Biljetterna är på mitten parkett

Program

 

På fredagen tar vi plats i vår moderna turistbuss som ska ta oss mot Stockholm (se tidtabell). Efter ett lunchstopp runt 13-tiden på ca 45 minuter är vi framme i Stockholm och vårt centrala hotell runt 17-tiden. Kvällen är sedan fri för egna aktiviteter.

Lördagen börjar med en god hotellfrukost innan du har hela dagen på dig att "göra stan" med allt vad det innebär. Om du köpt ett paket med show så kör bussen dig till och från vald show på kvällen.

På söndag går bussen hem strax efter 12-tiden och framåt tidig kväll är vi åter tillbaka på vår hemort.

Påstigningsorter (tiderna och upphämtningsrutten är preliminär och kan ändras om beroende på vilka orter bussen hämtar på)

09.30 Reftele shell

09.40 Smålandsstenar station

10.00 Gislaved station

10.15 Anderstorp station

10.30 Gnosjö station

10.45 Hillerstorp station

11.05 Bredaryd, hållplats macken

11.15 Forsheda station

11.20 Kärda Vägskäl

11.30 Värnamo station (hållplats H)

Därefter fortsätter bussen norrut längs E4:an med möjlighet för påstigning på förfrågan.

Hotell: Tegnérlunden. Hotellet ligger vid den lugna parken Tegnérlunden där August Strindberg och Astrid Lindgren delar plats med syren och kastanj. Bara en kort promenad på ca 100 meter från Drottninggatan. Hotellets frukost intas på 6:e våningen med bra utsikt över staden.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum, biljett med transfer T/R till vald show (på paketet "Stockholmshelg" ingår ej någon biljett)

Enkelrumstillägg: 750 kr

Boka din resa med oss

Stockholmsweekend

26-28 mars

Välj resepaket
Välj resepaket
Saturday night fever
Stockholmshelg